Αναζήτηση
Ανάθεση
    Η λίστα είναι άδεια.

Η λίστα σας : τοποθεσίες

Υπηρεσίες

  • 2017-10-07 15:19:19

Αναλαμβάνουμε για αγορά - πώληση - ενοικίαση ακινήτων, επιχειρήσεων, ευκαιριών στη βουλγαρία με δίκτυο συνεργατών . Επισης την ιδρυση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ με τα πλεονεκτήματα στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (χαμηλή φορολογία φθηνά εργατικά χέρια και γενικά χαμηλό λειτουργικό κόστος ) με διασφάλιση των συμφερόντων σας με νομικούς και οικονομοτεχνικούς συμβούλους, και επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό για την επιχείρηση σας.

Ακόμη προσφέρουμε υπηρεσίες με κατάλληλους συνεργάτες οπως :

1. Νομιμοποίηση αυθαιρέτων - ημιυπαιθρίων.
2. Ενεργειακά πιστοποιητικά
3. Ηλεκτρολογικά σχέδια . Ειδικές τιμές για τους πελάτες μας.

ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Ίδρυση επιχειρήσεων στην Βουλγαρία : για όσους επιθυμούν να ανοίξουν εταιρεία στη Βουλγαρία παρέχουμε υπηρεσίες Λογιστή με γνώση της ελληνικής γλώσσας, υπηρεσίες Δικηγόρου και υπηρεσίες μεταφραστή με γνώση ελληνικών-βουλγάρικων-αγγλικών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ανακαινίσεις: Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του ακινήτου σας το κάνουμε σαν καινούργιο, γιατί πλέον δεν κατασκευάζονται καινούργια ακίνητα, έρχονται οι συνεργάτες μας να κάνουν αυτοψία του ακινήτου εντοπίζοντας ελλείψεις και ανακαινίζουμε και το σπίτι γίνεται καινούργιο.

Ολική Ανακαίνιση: Αλλάζουν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι ηλεκτρολογικές, εσωτερικά, εξωτερικά κουφώματα, δάπεδα, μπάνιο και κουζίνα.

Ανακαίνιση Μπάνιου: Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής ,εγκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων, μπαταρίας μπάνιου και νεροχύτη, εγκατάσταση πλακιδίων.

Ανακαίνιση Κουζίνας: Θα προσαρμόσουμε μαζί στον χώρο σας όποιο σχέδιο κουζίνας θέλετε, θα επιλέξουμε μέσα από... αμέτρητες επιλογές χρωμάτων ντουλαπιών, πάγκων κουζίνας και υλικών σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Προηγούμενο
Η Εταιρία

Αναζήτηση άρθρου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Location for : Listing Title